Watertanden  
Home    Print    Bookmark
Hoofdmenu
Zoekfunctie
Over Watertanden
Laatste Artikels
Categorie
Appetizers
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten - Vlees
Hoofdgerechten - Vis
Pasta
Lichte Lunch
Salades
Taart & Koekjes
Desserten
Veggie
Laatste Artikels
 
Banner
Kaastaart met philadelphia en speculoosbodem Print
Written by Karolien   
Wednesday, 18 March 2009 09:45

{simplegrade:2}

Een heel lekkere en populaire combinatie!

  • 100g speculoos
  • 50g boter
  • 400 verse volle kaas vb philadelphia
  • 200g fijne suiker
  • 2 eetlepels bloem
  • 3 eieren
  • 2 dl room
  1. verwarm de oven op 180° en bekleed een springvorm met bakpapier
  2. verkruimel de speculoosjes
  3. laat de boter eventjes smelten in de microgolf
  4. vermeng met een vork onder de speculoosjes
  5. verspreid dit mengsel in de springvorm en druk goed aan
  6. klop nu in een kom de kaas op met de suiker, de bloem en de eitjes tot een glad geheel
  7. klop de room in een andere kom half op en meng vlot onder het kaasmengsel
  8. giet over de speculoosjesbodem
  9. plaats een 45 tal min in de oven
  10. laat een nachtje in de ijskaast staan

ImageTIP: gebruik de deegrol om de koekjes te verkruimelen.

Wanneer is de taart klaar? De taart moet een licht bruine kleur hebben en nog lichtjes bewegen in het midden.

Image

Image

Comments
Add New Search RSS
Write comment
Name:
Email:
 
Website:
Title:
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Please input the anti-spam code that you can read in the image.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Last Updated on Wednesday, 18 March 2009 19:16
 
Populair
   Home  Print  @ Contact Top